Teboller 06
Hovedingrediens : Mel - Flormel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes.
En fordybning laves i midten, og heri kommes gæren, der er udrørt med 1 spsk. af mælken samt resten af mælken og æggene.
Det hele røres let sammen.
I løbet af 10 minutter ”slås” det kolde fedtstof lidt af gangen i dejen.
Stilles til hævning på et køligt sted dækket af et låg eller et fugtigt klæde.
Formes med 2 spiseskeer til runde boller, der anbringes på en smurt plade. Efterhæves ca. ½ time. Pensles, bages lysebrune, ca 15 minutter. Bollerne kan også tilberedes med varm hævning i løbet af 2 timer efter samme fremgangsmåde. |
|
Opskriften er vist 35181 gange,
og udskrevet 747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Maja - 2015-09-24 17:08:54 200 grader. Så bliver de bedst anonym - 2014-11-25 17:02:11 Grader????? anonym - 2014-10-24 16:48:48 nogen der har fundet ud af hvor mange grader de skal bages ved???!!! anonym - 2009-05-24 12:25:27 rigtig gode jeg elsker dem hvem det har lavet dem er de vist beromt helene - 2007-11-17 09:04:27 for fedne 250G SMØR Mig . - 2005-01-01 01:01:01 hvor mange grader skal de bages ved ???? Lilly - 2005-01-01 01:01:01 De er super gode praktisk når der kommer gæster.. Theresa - 2005-01-01 01:01:01 skal de bage på 200 grader eller?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne