Julekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30 grader C, gæren udrøres i lidt af denne.
Fedtstoffet smeltes i mælken.
Æg og sukker sammenpiskes i 15 minutter.
Alt sammenæltes let og hæves i ca. 1 time.
Dejen æltes grundigt sammen med de vaskede rosiner, den vaskede, småtskårne sukat og lægges i en smurt form. Efterhæves, pensles og bages. Kartoffelmel kan udelades, med der tages da 100 g. hvedemel mere. |
|
Opskriften er vist 12540 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Lindskou - 2013-12-02 16:19:28 Har lige bagt kagen med stor succes, jeg havde ovnen på 175 grader og den bagte i ca 45 min og den er bare perfekt. Kan anbefales Per - 2007-10-28 08:42:38 Temperatur omkring 200 grader vil jeg tro, tiden ved jeg ikke kjelde - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor længe kagen skal bage og ved hvor høj temperatur. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne