Indlæg (sveskefyld)
Hovedingrediens : Bær - Svesker Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Svesker udblødes i vand, stenene udtages.
Sveskerne hakkes en gang gennem kødhakkemaskinen, hvorefter de blandes med lidt sukker og evt. syltede hindbær.
1-2 piskede æggehvider kan tilsættes.
Bruges som indlæg til kringler eller horn. Portionen passer til dej af 500 g. mel. |
|
Opskriften er vist 15952 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne