Baba (kage) med frugt i sukkerlage
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i den lune mælk, rør melet i.
Dæk det til og lad det hæve i 30 min.
Pisk smørret med 25 g. sukker og et æg ad gangen. Rør de 400 g. mel i, tillige med den hævede dej. Fyld dette i smurte portionsrandforme, der kun fyldes halvt op. Dæk formene til og lad dejen hæve, til den når formens kant. Sæt formene i en 200 grader C varm ovn og lad kagerne bage i 15min. Stik i kagerne med en kødnål for at se, om de er færdigbagte, hænger der dej ved, må kagerne bage lidt længere. Lad kagerne køle lidt af i formene, når de er bagt. Kog lage af vand og sukker, tag det af varmen og hæld rom i, held denne lage over kagerne lidt efter lidt, de skal kunne suge det hele. Når de er blevet kolde, vendes kagerne ud, pyntes med kirsebær, marcipanroser og kandiserede frugter. Figner, dadler, druer, ferskner servers til i sukkerlage. |
|
Opskriften er vist 26023 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (50 stemmer) |
|
Kommentarer Elsebeth - 2015-07-22 12:40:33 der står ikke hvor meget sukker der skal til sukkerlagen ? daniel lecomte - 2011-01-04 09:07:17 desserten commer fra Frankrig, men je ved ikke vilkend område . Per - 2008-11-15 08:11:16 Det ser ud til at der er skrevet rosiner i stedet for sukker ??? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er sammenhængen melle opskriften til lagen og beskrivelsen af samme? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne