Kringle 02

Kringle 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
625 g.hvedemel
1 tsk.salt
125 g.sukker
0.5 tsk.kardemomme
 dl.sødmælk
50 g.gær
250 g.smør eller margarine
2 æg
50 g.rosiner eller korender
0.5 citron, reven skal heraf
 
Opskrift:
Mel. Salt, sukker og kardemomme sigtes sammen. Mælken opvarmes til 30 grader, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten. Æggene sammenpiskes. Rosiner eller korender vaskes og tørres i et klæde. Alt sammenblandes, æltes og stilles et lunt sted ca. 1 time tildækket med låg eller et fugtigt klæde.

Dejen rulles nu i en lang pølse, der formes til kringler og lægges på en smurt plade. Stilles til efterhævning ca 10 minutter, hvorefter kringlen pensles med æg blandet med lidt væske, bestrøs med groft sukker og bages ved god varme i ca 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 21959 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu