Skorpebrød (Brød bagt af gammelt brød)

Skorpebrød (Brød bagt af gammelt brød), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.rugbrød
3-4 dl.mælk eller vand
25 g.gær
250 g.hvedemel
 
Opskrift:
Rugbrødet skæres i små stykker, udblødes i 2½ dl. mælk eller vand fra aften til morgen, hvorefter an hakker det en gang gennem en kødhakkemaskine.

Gæren udrøres i lidt af væsken og alt sammenæltes. Dejen stilles på et lunt stede, indtil den er hævet til det dobbelte.

Brødet kommes i form. Pensles og bages ved 200 grader C. Til det er lysebrunt.





karakterer:
Opskriften er vist 16030 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
smager godt