Skorpebrød (Brød bagt af gammelt brød)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Rugbrødet skæres i små stykker, udblødes i 2½ dl. mælk eller vand fra aften til morgen, hvorefter an hakker det en gang gennem en kødhakkemaskine.
Gæren udrøres i lidt af væsken og alt sammenæltes. Dejen stilles på et lunt stede, indtil den er hævet til det dobbelte. Brødet kommes i form. Pensles og bages ved 200 grader C. Til det er lysebrunt. |
|
Opskriften er vist 16030 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne