Sigtebrød 02
Hovedingrediens : Mel - Sigtemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Melet sigtes med salt og sukker.
Gæren udrøres i lidt i mælken, alt sammenblandes og æltes.
Henstilles tildækket og dejen hæves til det dobbelte.
Formes til brød, der stilles på en smurt bageplade eller lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv. Pensles og bages ca 45 min ved 200 grader. Man kan tage halvdelen flormel og halvdelen sigtemel. Dette brød kan holde sig friskt i flere dage, når det ikke er bagt for længe. |
|
Opskriften er vist 14291 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-11-13 09:51:46 Hævetid 35-40 minutter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne