Franskbrød, vitaminrigt
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Melet sigtes med salt og sukker.
Mælken opvarmes til ca 30 grader, og gæren udrøres i lidt af denne.
Alt sammenæltes, stilles på et lunt sted og hæves til det dobbelte.
Når dejen er hævet til det dobbelte, formes den til et brød, der lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv. Pensles og bages lysebrunt ved 200 grader. Kan stilles i ovn der først tændes, når brødet indsættes, så behøver dejen ikke at hæve forinden. Ovnens varme må ikke være for stærk, da bagetiden ved denne metode forlænges med ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 15239 gange,
og udskrevet 240 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer ruth - 2008-05-26 14:24:13 jeg vil også spørge hvorfor det er vitaminrigt? Desuden skal der kun bruges 25 gr gær og ikke 75 gr til et brød Erik - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor er dette brød vitaminrigt?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne