Franskbrød med lidt fedtstof

Franskbrød med lidt fedtstof, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
3 dl.mælk
50 g.smør, margarine eller usaltet svinefedt
25 g.gær
 
Opskrift:
Melet sigtes med salt og sukker. Mælken opvarmes til 28-30 grader, og gæren udrøres i lidt af denne. Fedtstoffet smeltes i mælken. Alt sammenæltes. Tildækkes med låg eller fugtigt klæde, og hæves ca 1 time, eller til den dobbelte størrelse.

Når dejen er hævet til det dobbelte, formes til brød, der stilles på en smurt bageplade, eller lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv.

Pensles og bages lysebrunt ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 16378 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-05 14:43:50
det er vel 30 min. cirka eller der om kring

  -   2005-01-01 01:01:01
bare en ca bagetid??

  -   2005-01-01 01:01:01
Bage tid? ? ?