Franskbrød med lidt fedtstof
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Melet sigtes med salt og sukker.
Mælken opvarmes til 28-30 grader, og gæren udrøres i lidt af denne.
Fedtstoffet smeltes i mælken.
Alt sammenæltes.
Tildækkes med låg eller fugtigt klæde, og hæves ca 1 time, eller til den dobbelte størrelse.
Når dejen er hævet til det dobbelte, formes til brød, der stilles på en smurt bageplade, eller lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv. Pensles og bages lysebrunt ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 16437 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-05 14:43:50 det er vel 30 min. cirka eller der om kring anonym - 2005-01-01 01:01:01 bare en ca bagetid?? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bage tid? ? ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne