Franskbrød (kold hævning)
Hovedingrediens : Mel - Flormel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Melet sigtes med salt og sukker.
Gæren udrøres i lidt af mælken.
Alt sammenblandes og æltes grundigt.
Stilles til hævning i et fad, der dækkes med et låg eller et fugtigt klæde.
Når dejen er hævet til det dobbelte, æltes den, formes til brød, der stilles på en smurt bageplade, eller lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv. Pensles og bages lysebrunt ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 30057 gange,
og udskrevet 704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-07-18 20:52:26 Koldhævning betyder at dejen eks.vis kan samles inden man går i seng, og sætte det ind i køleskabet, næste morgen formes det og efterhæver og bages efterfølgende. søren - 2005-01-01 01:01:01 hvor lang tid skal det bage????? Per - 2005-01-01 01:01:01 Hvor længe skal det hæve, og hvor skal det hæve, køleskab ? jetteirene - 2005-01-01 01:01:01 tilsæt 1-2 spsk vegetabilsk olie, så bliver det ikke så hurtigt tørt Peter - 2005-01-01 01:01:01 Superduper godt brød som nybagt, men bliver desværre ret hurtigt tørt, men også godt som ristet fra frisk/fryser |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne