Cognacsauce
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac Indsendt : Red : |
|
|
Panden, som har været anvendt til stegning deglaceres med cognac og portvin og koges kraftigt ned.
Herefter tilsættes fløde og reduceres til saucekonsistens. Der smages til med salt, peber og knust madagaskarpeber. |
|
Opskriften er vist 35130 gange,
og udskrevet 578 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer rikke - 2008-04-20 09:14:45 uhmm dejlig lækker sovs men vi silsatte lidt dijonsennep det gav en utrolig lækker smag velbekomme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne