Solsikkeboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Solsikkekerner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fyld gæren i en skål, og rør den ud i vandet.
Tilsæt olie, yoghurt, salt og sukker.
Tilsæt solsikkekerner og hvedemel.
Ælt dejen godt.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse.
Slå dejen ned, og form den til 12 boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir. Lad bollerne hæve i ca. 15 minutter. Sæt bagepladen i kold ovn på midterste ribbe. Tænd for ovnen og lad bollerne bage i ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 177956 gange,
og udskrevet 3257 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (64 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2022-05-17 19:54:04 Lækre boller, nem opskrift, men vær obs på at der varierer fra ovn til ovn hvor længe den er om at når de 200g Anna - 2021-04-22 09:50:42 Dejlig nem at lave og en god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne