Koteletter med Basillikumkartofler
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Lonse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrælles, skæres i skiver og lægges i et ovnfast fad, drysses godt med Basilikum og orientalsk grillkrydderi og lidt salt, derefter hældes fløden over og det sættes i ovnen ved ca. 175 grader C. alm. ovn.
Derefter steger man koteletterne halvfærdige, tager dem af panden og lægger dem ovenpå kartoflerne, som nu sku have fået ca. 40 min. det hele steges færdigt til kartoflerne er klar (så er koteletterne det også) ca. 40 minutter yderligere og serveres med flutes og evt. en god flaske rødvin. Tips: Det er en MEGET hurtig og nemt ret, der sætter lidt pift på de ellers temmelig kedelige og ordinære flødekartofler. |
|
Opskriften er vist 51925 gange,
og udskrevet 1471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Altee - 2011-07-19 19:07:44 Retten smager ikke af så meget. Kom evt selv noget forskelligt kryderi i :) Pernelle - 2009-06-22 14:27:33 Smager bare så godt!!! Simpelt.. men alligevel en fornem ret anonym - 2009-03-16 16:47:08 Smager rigtig godt og især med en god salat;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne