Pastakylling

Pastakylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : tøsen

Indsendt :     

Ingredienser:
 Kyllingefilet
 Rød peber
 Gul peber
 Grøn peber
 Springløg
 Champignon
 Cherrytomater
 Karry
 Salt
 Peber
 Frisk pasta
 Olie
 
Opskrift:
5 spsk. olie varmes i en gryde mens kyllingefileterne skæres i småstykker. Når olien er varm tilsættes karry, salt og peber efter behag. Krydderierne steges i olien et minut og kyllingestykkerne tilsættes. Steg kyllingestykkerne ved høj varme nogle minutter mens du rører rundt og skru derefter ned til middelvarme.

Grønsagerne snittes i småstykker og tilsættes retten - cherrytomaterne først da de giver væden. Lad retten simre fem minutter ved middelvarme under låg. Smag til med salt og peber. Spises til: Frisk pasta. Evt. Parmesanost.

Tips:

Andre grønsager kan selvfølgelig erstatte de nævnte. Prøv f.eks. squash, løg, porrer. Retten kan også spises til ris. Tilsæt da en smule vand eller fløde inden serveringen så der er væde nok.





karakterer:
Opskriften er vist 17390 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
"springløg" er en fordanskning af det engelske spring onions, men disse har rent faktisk et dansk navn - de hedder forårsløg ;)