Pastakylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : tøsen Indsendt : |
|
|
5 spsk. olie varmes i en gryde mens kyllingefileterne skæres i småstykker. Når olien er varm tilsættes karry, salt og peber efter behag. Krydderierne steges i olien et minut og kyllingestykkerne tilsættes. Steg kyllingestykkerne ved høj varme nogle minutter mens du rører rundt og skru derefter ned til middelvarme.
Grønsagerne snittes i småstykker og tilsættes retten - cherrytomaterne først da de giver væden. Lad retten simre fem minutter ved middelvarme under låg. Smag til med salt og peber. Spises til: Frisk pasta. Evt. Parmesanost. Tips: Andre grønsager kan selvfølgelig erstatte de nævnte. Prøv f.eks. squash, løg, porrer. Retten kan også spises til ris. Tilsæt da en smule vand eller fløde inden serveringen så der er væde nok. |
|
Opskriften er vist 17390 gange,
og udskrevet 395 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 "springløg" er en fordanskning af det engelske spring onions, men disse har rent faktisk et dansk navn - de hedder forårsløg ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne