Langefilet med bacon- og løgkompot
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lange Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rist baconternene sprøde ved god varme i ca. 5 minutter.
Skær rødløgene i både, tilsæt dem sammen med timian og lad stege i 1-2 minutter. Tilsæt æblejuice og lad kompotten koge i ca. 8 minutter. Steg fisken i smør og olie 3-4 minutter på hver side, krydr med salt og peber under stegningen. Server med frisk pasta og brød. |
|
Opskriften er vist 70924 gange,
og udskrevet 1152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne