Anderilette

Anderilette, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : And - Andelår

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :
Anderilette, billede 4 Anderilette, billede 1 Anderilette, billede 2 Anderilette, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 andelår
350 g.ande- eller gåsefedt
2 spsk.salt
1 spsk.sukker
25 Peberkorn, sorte
3 laurbærblade
3 kvistetimian
 
Opskrift:
Gnid andelårene grundigt med salt og sukker og stil dem køligt 4 timer. Skyl kødet let, læg det i en gryde eller et ildfast fad, tilsæt krydderier og fedt og lad det simre små to timer under låg.

Tag de blødkogte lår op, befri dem for skind og pluk kødet til fin konsistens med to gafler. Læg kødet i en skål, hæld sky og tilpas fedt over og stil det koldt 30 min. Rør riletten til en passende konsistens og portionsanret den med tilbehøret.

Tilbehør:
Cornichoner, sorte oliven, dijonsennep, groft brød og blandet salat med olie/eddikedressing.





karakterer:
Opskriften er vist 113360 gange,
og udskrevet 2086 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-26 12:11:55
Jeg koger mine rester fra juleaften i hvidvin ,lauerbærbladene ,peber,timian,rosmarin,lidt hvidløg og andefedt,det er læggert og ikke fedt, som vi har fået masser af i julen ,og det hele bliver brugt.

  -   2012-11-13 12:55:58
Andefedt kan købes i Dagrofo

  -   2012-01-17 16:23:00
Jeg ville rigtig gerne vide omder er nogen der ved hvor man kan købe ande eller gåse fedt??

  -   2006-12-30 15:30:06
Det er guf, prøv den med en alsace vin gewürtztraminer. det fortjener den her rilette

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg anbefaler at supplere med lidt fedt, hvis anden er mager..