Anderilette
Hovedingrediens : And - Andelår Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid andelårene grundigt med salt og sukker og stil dem køligt 4 timer. Skyl kødet let, læg det i en gryde eller et ildfast fad, tilsæt krydderier og fedt og lad det simre små to timer under låg.
Tag de blødkogte lår op, befri dem for skind og pluk kødet til fin konsistens med to gafler. Læg kødet i en skål, hæld sky og tilpas fedt over og stil det koldt 30 min. Rør riletten til en passende konsistens og portionsanret den med tilbehøret. Tilbehør: Cornichoner, sorte oliven, dijonsennep, groft brød og blandet salat med olie/eddikedressing. |
|
Opskriften er vist 113360 gange,
og udskrevet 2086 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke - 2015-12-26 12:11:55 Jeg koger mine rester fra juleaften i hvidvin ,lauerbærbladene ,peber,timian,rosmarin,lidt hvidløg og andefedt,det er læggert og ikke fedt, som vi har fået masser af i julen ,og det hele bliver brugt. Lars - 2012-11-13 12:55:58 Andefedt kan købes i Dagrofo anonym - 2012-01-17 16:23:00 Jeg ville rigtig gerne vide omder er nogen der ved hvor man kan købe ande eller gåse fedt?? Bent - 2006-12-30 15:30:06 Det er guf, prøv den med en alsace vin gewürtztraminer. det fortjener den her rilette Jytte Bjerreby - 2005-01-01 01:01:01 Jeg anbefaler at supplere med lidt fedt, hvis anden er mager.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne