Gulerodsbrud
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Rør først al hveden med gær, sukker og salt.
Tilsæt derefter de øvrige ingredienser, og rør dejen sammen i 2 min med elpisker.
Dæk skålen med plastfilm og grydelåg, og lad dejen hæve 7-8 timer - evt. natten over.
Slå dejen ned og fordel 18 klatter på to bageplader, der er dækket med bagepapir.
Tryk klatterne flade, pensl med tykmælken og bag dem 25-30 min ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 29783 gange,
og udskrevet 640 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-08-24 08:24:38 Rigtig gode. Hæveskålen skal være meget stor. Dejen behøver kun at hæve i 4-5 timer, så kan bollerne efterhæve 1-2 timer. Sønderjyden - 2011-09-27 10:18:25 Opskriften er taget fra AMA´s hjemmeside, bortset fra stavefejlene. Jeanette - 2007-03-08 21:07:02 Med hveden går jeg ud fra du mener alt det flydende (som staves væde) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne