Havregrynskager med ingefær
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smelt fedtstoffet og hæld det i en skål. Tilsæt sukker og havregryn. Bland hvedemel og bagepulver og rør det i dejen sammen med ingefær, mælk og sirup.
Beklæd en plade med bagepapir. Sæt dejen på pladen med en teske, ca 12 stk på hver plade. Husk på at dejen flyder ud. Bag kagerne ved 175 grader C på midterste rille, til de er gyldne, ca 8 min. Læg de færdigbagte kager over et rundt skaft, f.eks. skaftet på en træslev. Lad kagerne stivne rundt om skaftet, så de bøjer. Dyb evt. den ene ende i chokolade. |
|
Opskriften er vist 23383 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-16 14:06:16 Dette er en SUPER opskrift!! Jeg lavede dem og de smager bedre end nogen anden småkage jeg har smagt. Siruppen (brugte en mørk sirup) giver småkagen en karamel-agtig smag. Samtidig er den helt sprød i kanterne. Virkelig god! Og iøvrigt meget, meget let at lave. Pernille og Nanna - 2007-05-04 13:18:13 De er rigtig hotte....hmm.. de skal bare have 15 min længere....måske ikke så meget sukker i en anden gang. De kan og så blive for søde... anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det smager godt ik' |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne