Fastelavnsboller med marmelade
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og margarine smuldres sammen.
Gæren røres ud i det lunkne vand og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser.
Sættes til hævning i 30 min.
Dejen slås ned og formes til boller. Trykkes lidt flade og der laves et hul i midten til marmelade. Til sidst pensles de med vand. Lad dem hæve i 30 min. Bages ved 225 grader C. alm. ovn til de er gylden-brune. De kan nu pyntes med glasur, evt. i forskellige farver. |
|
Opskriften er vist 109737 gange,
og udskrevet 3504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (53 stemmer) |
|
Kommentarer victor - 2021-01-26 13:35:08 hvorfor står der ik hvor lang tid det tager Lasse - 2014-02-01 14:48:03 super lægge nem at lave anonym - 2013-02-05 15:08:30 Ifl Astma & allergi forbundet må man som mælke allergiker ikke få margarine.... så det er jo en væsentlig detajle at bemærke i denne opskrift, hvis man har mælke allergi. anonym - 2012-02-16 17:50:07 Kan cremen komme i ovnen? ... - 2012-01-28 17:07:18 Lavede halvdelen med creme. Mums :) ivan - 2010-02-21 15:23:44 Ved ikke hvad der gik galt men de blev kedelige og tunge, de væste fastelavnsboller jeg har lavet. Aase - 2010-02-01 15:36:37 Stift marmelade er bagefast marmelade. Morten - 2010-01-30 16:27:12 YES!!! lige så god som mors:D anonym - 2010-01-30 16:25:28 øøøhhhhhhh???? hvad mener man med "stift marmelade"???? nogle der kan hjælpe???:/ Tine - 2009-03-03 17:06:42 Det er bare nogle rigtig gode fastelavnsboller og utrolig nemme og lave! Mehmet - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig rigtig gode!!!! SUPER!! alice - 2005-01-01 01:01:01 Det er de bedste boller jeg har lavet den er SUPER og nem med børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne