Fastelavnsboller med marmelade

Fastelavnsboller med marmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 24 stk.
KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fastelavnsboller med marmelade, billede 4 Fastelavnsboller med marmelade, billede 1 Fastelavnsboller med marmelade, billede 2 Fastelavnsboller med marmelade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  stift marmelade
   
Opskrift:
Mel og margarine smuldres sammen. Gæren røres ud i det lunkne vand og tilsættes sammen med de øvrige ingredienser. Sættes til hævning i 30 min.

Dejen slås ned og formes til boller. Trykkes lidt flade og der laves et hul i midten til marmelade. Til sidst pensles de med vand. Lad dem hæve i 30 min.

Bages ved 225 grader C. alm. ovn til de er gylden-brune.

De kan nu pyntes med glasur, evt. i forskellige farver.





karakterer:
Opskriften er vist 109737 gange,
og udskrevet 3504 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10787 (2568 kcal)
KJ pr. stk. 449 (107 kcal)
Vægt ialt 916 gram
Vægt pr. stk. 38 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1177 KJ (280 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 9.7 gram
Kulhydrat 43.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-01-26 13:35:08
hvorfor står der ik hvor lang tid det tager

  -   2014-02-01 14:48:03
super lægge nem at lave

  -   2013-02-05 15:08:30
Ifl Astma & allergi forbundet må man som mælke allergiker ikke få margarine.... så det er jo en væsentlig detajle at bemærke i denne opskrift, hvis man har mælke allergi.

  -   2012-02-16 17:50:07
Kan cremen komme i ovnen?

  -   2012-01-28 17:07:18
Lavede halvdelen med creme. Mums :)

  -   2010-02-21 15:23:44
Ved ikke hvad der gik galt men de blev kedelige og tunge, de væste fastelavnsboller jeg har lavet.

  -   2010-02-01 15:36:37
Stift marmelade er bagefast marmelade.

  -   2010-01-30 16:27:12
YES!!! lige så god som mors:D

  -   2010-01-30 16:25:28
øøøhhhhhhh???? hvad mener man med "stift marmelade"???? nogle der kan hjælpe???:/

  -   2009-03-03 17:06:42
Det er bare nogle rigtig gode fastelavnsboller og utrolig nemme og lave!

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig rigtig gode!!!! SUPER!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er de bedste boller jeg har lavet den er SUPER og nem med børn