Chilimarinerede kinarejer
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Højtid: Nytår Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rejerne steges i 3-4 minutter på panden og lægges i en skål.
Marinaden blendes og hældes over rejerne og lad den trække i ca. 6 timer i køleskab. De chili-marinerede rejer serveres direkte fra køleskabet Retten smages til med friskhakket basilikum, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 253635 gange,
og udskrevet 10403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (114 stemmer) |
|
Kommentarer Josefine Kronholm - 2014-02-24 10:45:54 Lyder Maget Lækket Annette - 2011-12-13 11:14:37 Er der tale om rå rejer eller dem der allerede er kogt???Hvis de er kogte hvorfor så stege dem.??? Niels - 2011-11-02 14:37:59 Super forret. Nem, hurtig og meget variabel. Hvis man er heldig billig. Har brugt den til henholdsvis 30 og 40 pers. Ekstra. Hvisløgsflutes, hjemmerørt mayonaise / Aiola. Cherrytomat,lidt salat. Luksus lidt ørredrogn, Brug fantasien. louisa - 2011-10-28 10:00:26 jeg kiggede rundt efter en forret til min kommtirmation og den ser total læller ud nogen der kan anbefalde den ?? Sus - 2010-12-29 19:40:04 hold op en lækker forret, skal serverer den for 10 mennesker nytårsaften 2010 jeanie - 2010-12-20 09:23:51 Det er superlækkert og meget nemt at lave. Har lavet den som forret nytårsaften og alle var begejstrede. Brugte avokado i stedet for agurk. Suveræn anonym - 2010-10-29 21:01:03 Stor succes til min 30 års fødselsdag. Jeg var bange for at marinaden skulle blive for stærk og rensede derfor chillierne for alle kerner. Der kunne dog godt have været lidt mere bid i, så jeg tror jeg tager nogle af dem med næste gang. nus - 2010-01-02 23:36 - 2010-01-02 23:37:02 En utrolig nem, hurtig og velsmagende forret.jeg er ellers ikke til agurk, men de var så forfriskende til rejerne. Jeg lynstegte rejerne i 2 min. Serverede ristet brød og citronbåde til.Det er ikke sidste gang jeg laver denne forret. Jens - 2010-01-02 23:28:41 Jeg lavede den som forret nytårsaften. Virkelig lækker - børn og voksne var vilde med den. Jeg brugte kun ½-delen af olie - hvilket var meget passende synes jeg. Jeg kom yderligere - skåret salat (Spinatblade+rucola)/ Cherrytomater ristet på panden, og et par skiver avokado ved. Efter anretningen af rejerne - bruge jeg resten af marinaden til at smøre på flutesskiver - og så 10 min. ovnen med dem. KONGE!! anonym - 2009-12-19 22:13:51 Marinaden er god, men det færdige resultat er dog desværre meget kedeligt, da der mangler et eller andet der til. skal rejerne steges sprøde eller hvad ?? hvad kan der anbefales man spiser til ?? retten virker meget ufærdig når man står med resultatet Cerberus - 2009-08-24 17:56:55 Det er næmt, det er mums, og kone og børn er helt vilde Joan Johansen - 2009-01-02 15:26:12 Kanon opskrift - kan varmt anbefales også selvom det ikke er nytår Torben - 2009-01-02 09:14:19 Prøv også at tilsætte saften fra en lime til marinaden - giver en dejlig frisk smag. anonym - 2008-12-10 21:54:56 1. Er det agurk der ligger i bunden 2. Skal man fjerne kernerne fra chillien 3. Skal det være rejer med skal 4. Hvis der er skal på - skal de så fjernes før de blir lagt i marinade - eller efter. Og så fjernes når de serveres Andersen - 2008-12-02 01:43:39 Smager fantastisk og så er det super nemt at lave.. johanne - 2008-10-23 20:55:21 min mor og storebror synes vi skal have det til forret, til min konfirmation. men jeg er lidt usikker. kan det anbefales?(: bambi - 2008-04-22 15:13:14 Hvad hvis det er forkogte rejer skal de så også stege først? Byg - 2008-03-19 14:17:09 Super lækker ret som er et hit ved alle vennerne og familien! Bente Sverige - 2008-01-03 08:44:26 Jeg kan ellers ikke lide rejer men denne forret var fantastisk. GG - 2007-12-29 12:23:21 PRØV MED EN BUND AF AVOKADO, JEG SYNTES DET ER MERE LÆKKERT OG SER UNÆGTELIG MERE FESTLIG UD. mag - 2007-12-16 17:42:45 rigtig lækker. brugte det halve olie 4 fed hvidløg der kunne godt have kommet mere chili i. min kæreste synes ikke man skulle have brugt honing. anonym - 2007-11-13 20:44:14 det smager svine godt, meget nem og lækker christina - 2007-10-03 16:33:10 kan man lade rejerne trække længere tid end 6 timer? Rye - 2007-08-17 00:03:54 virkelig lækkert. mums Anni - 2007-07-15 11:30:16 Det er en lækker ret ,men man skal ikke bruge så meget olie til marinaden.Brug ca. det halve Jes - 2007-07-02 14:20:36 Er en fantastisk lækker forret anbefaler til alle venner Januar85 - 2007-03-29 08:45:58 Virkelig lækkert. Skal laves igen og igen.... Mette - 2007-02-25 17:14:49 Meget lakker Katrine - 2007-01-20 11:03:46 Ja rejserne skal pilles først. Smagte overraskende godt!!! JC - 2006-12-29 15:57:44 God ide at skære rejerne op i midten før stegning Pernille - 2005-01-01 01:01:01 Server rejerne på en bund af friske skivede agurker. Lyng - 2005-01-01 01:01:01 Skal rejerne pilles først? Nugge - 2005-01-01 01:01:01 Smager bare fantastisk godt, kan i den grad anbefales.. Pia - 2005-01-01 01:01:01 smagte utroligt godt Irene - 2005-01-01 01:01:01 Det her smager f..... godt! Jeg er nødt til at lave dem igen! louise - 2005-01-01 01:01:01 lyder lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne