Ølkoldskål
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Øl Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Øl og sukker blandes med citronskal og –saft og afkøles.
Før anretningen optages citronskallen.
Knust is tilsættes.
Spises med små tvebakker. |
|
Opskriften er vist 21954 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (29 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2014-06-16 17:00:10 Tættere på original koldskål, end det vi spiser i dag. Var originalt en vælling baseret på brød opblødt i vin eller ØL ;) gurli gris - 2010-08-09 20:00:06 lyder ikke som koldskål- og lyder pænt vammelt hovsa - 2009-04-30 17:27:23 det lyder ikke helt som koldsaal... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne