Sagoøl
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sagogryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Øl og citronskal bringes i kog, sagogrynene hældes i under omrøring, og kogningen fortsætter ca. ½ time.
Æggeblommer piskes hvide med sukkeret.
1 dl. af den kogende sagoøl blandes hermed, hvorefter alt hældes i gryden og piskes indtil suppen er tæt på kogepunktet.
Små tvebakker serveres til. Kan også koges af med lige dele van og øl. |
|
Opskriften er vist 20359 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne