Æggeøl

Æggeøl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Brødsupper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 l.hvidtøl
25 g.hvedemel
75 g.sukker
4 æggeblommer
 
Opskrift:
Melet udrøres med øllet, der bringes i kog under omrøring og koges i 3-5 minutter.

Æggeblommerne piskes hvide med sukkeret. 1 dl. af den kogende ølsuppe blandes hermed, hvorefter alt hældes i gryden og piskes, indtil suppen står på kogepunktet.

Små tvebakker eller rugbrødsterninger serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 13712 gange,
og udskrevet 160 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu