Æggeøl
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Melet udrøres med øllet, der bringes i kog under omrøring og koges i 3-5 minutter.
Æggeblommerne piskes hvide med sukkeret. 1 dl. af den kogende ølsuppe blandes hermed, hvorefter alt hældes i gryden og piskes, indtil suppen står på kogepunktet. Små tvebakker eller rugbrødsterninger serveres til. |
|
Opskriften er vist 13713 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne