Øllebrød, Norsk
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Norge Indsendt : Red : |
|
|
Øllet bringes i kog.
Melet udrøres med mælk til en jævning, der tilsættes under stadig omrøring og koges i ca. 3-5 minutter, hvorefter sukkeret tilsættes.
Bagte rugbrødsterninger eller rugbrødstoppe serveres til. |
|
Opskriften er vist 20161 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (48 stemmer) |
|
Kommentarer Gunnar Hammerlund - 2012-11-25 18:28:22 Jeg har lært en opskrift som siger.: Lige dele Hvidtøl og Mælk bringes i kog hver for sig, og hældes så sammen og jævne´s med en melbolle (smeltet smør og mel). serveres med sukker ristet rugbrøds terninger. malthe - 2010-05-01 15:41:49 det er da vist kun nordmænd der jævner øllebrød ; ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne