Brødsuppe 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Brødet skæres i små firkanter og udblødes i vandet 1 døgn, sættes over ilden med øl og citronskal og koges indtil brødet kan passeres gennem en sigte eller et fint dørslag.
Sukkeret, saft, sherry, og citron tilsættes og gives et opkog med øllebrøden.
Brødet kan inden kogningen males gennem en kødhakkemaskine.
Brødsuppe kan tillaves med 20 g. kakao eller forskellige slags kogt frugt, ligesom man sammen med brødet kan koge ½-1 kg. ituskårne æbler eller rabarber. Piskefløde kan serveres til brødsuppe eller piskes og hældes over suppen ved anretningen |
|
Opskriften er vist 15994 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer John. - 2009-11-13 11:23:21 HVAD !!!! Hvor kommer øllen fra ???? Den er da vist ikke med i ingredienslisten |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne