Rissuppe
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vandet bringes i kog.
De skyllede gryn tilsættes under omrøring.
Grøden koges ca 1 time under låg ved svag varme og under jævnlig omrøring.
Saltes ved anretningen. |
|
Opskriften er vist 21122 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne