Rissuppe

Rissuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vandgrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.vand
125 g.risgryn
 citron
 frugtsaft
 evt.sukker
 
Opskrift:
Vandet bringes i kog. De skyllede gryn tilsættes under omrøring. Grøden koges ca 1 time under låg ved svag varme og under jævnlig omrøring.

Saltes ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 20999 gange,
og udskrevet 167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu