Havregrød 01
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grynene sættes over i koldt vand, bringes i kog under omrøring og koges 3-5 minutter.
Vil man have grøden mere jævn og luftig, bruges et piskeris.
Saltet tilsættes ved anretningen. Mælk eller flødevand kan anvendes i stedt for vand. |
|
Opskriften er vist 195123 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (79 stemmer) |
|
Kommentarer jette r - 2012-10-17 19:29:50 havregrød til 1 person i mikroovn er nemt: 1 dl havregryn og 2 dl vand ell mælk hældes i dyb tallerken + en anelse salt, måske æbler i tern, eller rosiner hvis ønskes. sættes i mikroovn ved fuld effekt til grøden koger rigtig godt (hold øje, ellers koger den over) omrøres og køler af - færdig! spises med mælk på og fx banan eller anden frugt. anonym - 2012-08-12 07:46:49 Der er jo mad til en hel hær! måske den skulle sættes ned til 1 person. anonym - 2012-01-21 09:44:54 Hej jeg synes det er bedste med vand anonym - 2012-01-02 15:11:23 hvor meget skal man bruge vis det er til 1 person??? Emilie - 2011-05-02 23:46:42 Kan man bruge mikroovnen? (-:; Iben - 2010-09-20 17:17:31 kan det komme i køleskabet, og så varmes igen? anonym - 2010-04-05 17:40:53 jeg syntes den er besdst med mælk :D men når den er med vand feder den jo ikke nær så meget som med mælk ;? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne