Kærnemælksbrødsuppe
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rugbrødet, der skæres i små stykker, udblødes i vandet et døgn, hældes i gryden og sættes over ilden med citronskal.
Man rører heri, indtil det koger.
Når brødet er godt udkogt, passeres det gennem en sigte, derefter tilsættes kærnemælk og sukker, og suppen får et opkog.
Fløden piskes og hældes over suppen ved anretningen.
|
|
Opskriften er vist 11110 gange,
og udskrevet 157 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne