Kærnemælkssuppe 03
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mel og kærnemælk udrøres i gryden, og under omrøring bringes jævningen i kog og koges i 2-3 minutter, hvorefter sukkeret tilsættes.
De vaskede rosiner eller udblødte, afstenede svesker kan koges i suppen, men det anbefales at koge dem særskilt, særligt for sveskernes vedkommende. Om ønskes kan man liere suppen med 1-2 æg, der sammenpisket med lidt sukker eller ved anretningen tilsættes 1 dl. pisket fløde. |
|
Opskriften er vist 39886 gange,
og udskrevet 823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-02-25 17:19:55 Hvilken kærnemælk bruges der? kærnemælk er jo ikke som det var engang. Lotte - 2010-10-30 13:34:39 Mener jeg i min barndom fik rugbrød i tern med smør i suppen. Mor kaldte det kærnemælks suppe. alanya - 2005-01-01 01:01:01 ja absolut skal man bruge maizenamel og ikke hvedemel !!!! ADJL - 2005-01-01 01:01:01 maizenamel i stedet for hvedemel er bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne