Chokoladesuppe
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Chokoladen smeltes sammen med vand og kakao hvorefter mælk tilsættes sammen med sukker.
Kartoffelmelet udrøres i lidt vand og tilsættes den kogende suppe, efter at der er slukket for gryden. Fløden piskes til flødeskum og hældes over suppen ved anretningen. Små tvebakker serveres til. |
|
Opskriften er vist 27978 gange,
og udskrevet 321 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Klaus - 2017-08-06 12:49:55 Denne suppe er en selvstændig ret som blev spist meget i 50 og 60erne. enten med tvebakker eller pisket æggehvider der blev lagt oven på suppen, derefter låg til de var som en bolle har fået det mange gange i de år lene - 2013-01-06 12:27:00 Jeg husker at min farmor altid lavede dennår jeg var på sommerferie hos hende da jeg var barn...uhm Thomas - 2008-09-27 12:28:48 I mine unge dage, dvs for 60 år siden, fik jeg den på Postgaarden i Assens med melboller. Pensionat. Det var en oplevelse. chi - 2007-10-20 00:43:30 oohwell... den er i alt fald bedst som dessert! ihvf hvis man skifter mælken ud med fløde.. ellers kan den da gå som en "ultra" fancy forret til nytår eller en lejlighed i den stil, -i ganske små portioner :S Chi - 2007-10-20 00:41:27 øøh.. kan du se noget i den opskrift der egner sig til forret?? :S (bortset fra da lige kartoffelmelet :S) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Er dette en dessert eller en forret eller hvad ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne