Jævnet mælk (Fåremælk)
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mælken koges sammen med den flækkede vanille og lieres med ægget, der er rørt med sukkeret.
Må ikke koges.
2 æg kan anvendes, dersom man ønsker fåremælken mere jævn. |
|
Opskriften er vist 13110 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer sonja - 2016-01-16 15:11:30 jeg lærte at lave den for tres år siden i skolekøkkenet. har lavet den tit Erna - 2014-07-22 19:15:18 Fåremælk stammer fra før Mathildecremen I stedet for at komme piskefløde på f.eks jordbær, kunne man komme en dessertsovs på Det blev kaldt fåremælk anonym - 2012-04-09 14:12:52 Er jeg den eneste, der ikke forstår denne opskrift? Man får "Jævnet fåremælk" ved brug af sødmælk???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne