Æggemælk
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Melet udrøres med lidt af mælken, hvorefter resten bringes i kog under omrøring, sammen med vaniljesukker.
Jævningen tilsættes og koger 3-5 minutter. Æggene piskes godt med sukkeret, retten lieres og salt tilsættes. Kammerjunker serveres til. Tips: Rom kan tilsættes. |
|
Opskriften er vist 35530 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2021-02-10 12:56:09 Jeg pisker æggehviderne stive tilsætter sukker og kanel. Sætter æggehviderne i toppe oven på den meget varme æggemælk, lægger låg på og lader retten stå lidt . (Endeligt ikke på den varme plade) så hæver æggehviderne sig lidt. Det kalder min svigerfamilie “æggemælk med skibe “ anonym - 2018-03-05 10:29:32 Prøv og rist grovvalsede havregryn på panden med sukker og smør til 😁😁 LN - 2014-01-16 15:32:02 Prøv at riste nogle rugbrødsterninger i lidt smør og sukker på panden og spis dem i istedet for tvebakker, det er lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne