Marinering af lammekølle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Køllen lægges i en kraftig plastpose. Marinaden røres sammen og hældes i posen. Køllen trækker i marinaden ca. 1 døgn.
Kødet skal stå køligt og vendes et par gange. Køllen tages op af marinaden, tørres og gnides med salt. |
|
Opskriften er vist 17877 gange,
og udskrevet 535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer martine - 2005-01-01 01:01:01 der står ikke hvor lang tid den ca skal have!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne