Rismelsvælling

Rismelsvælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vælling

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Rismelsvælling, billede 4 Rismelsvælling, billede 1 Rismelsvælling, billede 2 Rismelsvælling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
45 gram Rismel
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring. Jævningen tilsættes. Koges i 10 minutter.

Saltes ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 26600 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3297 (785 kcal)
KJ pr. Pers. 1099 (261 kcal)
Vægt ialt 1047 gram
Vægt pr. Pers. 349 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 314 KJ (74 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 7.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu