Rismelsvælling
Hovedingrediens : Mel - Rismel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring.
Jævningen tilsættes.
Koges i 10 minutter.
Saltes ved anretningen. |
|
Opskriften er vist 26580 gange,
og udskrevet 230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne