Semuljevælling

Semuljevælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vælling

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Semulje

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 l.sødmælk
90 g.semuljegryn
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Grynene udrøres i lidt af mælken. Resten bringes i kog ved jævn varme under omrøring. Jævningen tilsættes. Grøden koges i 3 minutter og saltes ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 30116 gange,
og udskrevet 211 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-10-17 17:57:54
Min mor lavede det, da vi var børn i 50’erne, og jeg syntes det smagte himmelsk 😋👏