Byggrynsvælling
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Byggryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mælken bringes i kog ved jævn varme og under omrøring.
Gryderne hældes ligeledes under omrøring heri, og grøden koges nu ca 1 time under tætsluttende låg, mens der jævnligt røres heri.
Saltes ved anretningen. |
|
Opskriften er vist 16548 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer lorena - 2007-10-27 23:24:49 smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne