Risvælling

Risvælling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Vælling

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Risvælling, billede 4 Risvælling, billede 1 Risvælling, billede 2 Risvælling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
110 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Grynene skylles i koldt vand.

Mælken bringes i kog ved jævn varme og under omrøring. De skyllede gryn hældes i under stadig omrøring og grøden koges nu ca. 1 time ved meget svag varme under tætsluttende låg, mens der jævnlig røres heri.

Saltes ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 81127 gange,
og udskrevet 1355 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6900 (1643 kcal)
KJ pr. Pers. 1150 (273 kcal)
Vægt ialt 2114 gram
Vægt pr. Pers. 352 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 326 KJ (77 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu