Majsmelsgrød

Majsmelsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 l.sødmælk
80 g.kartoffelmel
125 g.majsmel (maizena)
10 g.sukker
2 æg
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Majsmelet udrøres til en jævning med halvdelen af mælken og bringes i kog under omrøring.

Grøden koges ved svag varme og under jævnlig omrøring i 3-5 minutter. Kartoffelmelet, der er udrørt med resten af mælken, hældes i gryden og gives et opkog med.

Æggeblommerne piskes med sukkeret, til de er ganske lyse, hviderne piskes stive, og begge dele røres i sammen med saltet umiddelbart før anretningen.

Kan anvendes kold som majsbudding og spises med varm rød sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 18709 gange,
og udskrevet 223 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu