Majsmelsgrød
Hovedingrediens : Mel - Majsmel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Majsmelet udrøres til en jævning med halvdelen af mælken og bringes i kog under omrøring.
Grøden koges ved svag varme og under jævnlig omrøring i 3-5 minutter. Kartoffelmelet, der er udrørt med resten af mælken, hældes i gryden og gives et opkog med. Æggeblommerne piskes med sukkeret, til de er ganske lyse, hviderne piskes stive, og begge dele røres i sammen med saltet umiddelbart før anretningen. Kan anvendes kold som majsbudding og spises med varm rød sauce. |
|
Opskriften er vist 18707 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne