Æggegrød
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommerne piskes til skum og blandes med 1/3 af den kolde mælk, hermed udrøres melet til en jævning.
Resten af mælken bringes i kog, jævningen hældes under omrøring heri, og grøden bringes i kog. Ved anretningen tilsættes salt og de stiftpiskede hvider, der skal ligge som toppe i grøden. Grøden kan forbedres med vanilje, sukker og mandler samt flere æg, hvorefter den hældes i form, afkøles og spises med varm rød sauce. |
|
Opskriften er vist 21640 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne