Æggegrød

Æggegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.sødmælk
2-3 æg
90 g.hvedemel
90 g.kartoffelmel
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Æggeblommerne piskes til skum og blandes med 1/3 af den kolde mælk, hermed udrøres melet til en jævning.

Resten af mælken bringes i kog, jævningen hældes under omrøring heri, og grøden bringes i kog.

Ved anretningen tilsættes salt og de stiftpiskede hvider, der skal ligge som toppe i grøden.

Grøden kan forbedres med vanilje, sukker og mandler samt flere æg, hvorefter den hældes i form, afkøles og spises med varm rød sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 21640 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu