Kartoffelmelsgrød
Hovedingrediens : Mel - Kartoffelmel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Hvedemelet udrøres til en jævning med halvdelen af mælken og bringes i kog under omrøring.
Grøden koges ved svag varme og under jævnlig omrøring i 3-5 minutter.
Kartoffelmelet, der er udrørt med resten af mælken, hældes i gryden og gives et opkog med.
Saltet tilsættes umiddelbart før anretningen.
|
|
Opskriften er vist 18647 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne