Fløjlsgrød 02
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mælken koges hvorefter fedtstoffet smeltes, afbages med melet og spædes med den kogende mælk.
Koges i 3-5 minutter.
Saltes ved anretningen |
|
Opskriften er vist 66113 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer bendt andersen - 2021-06-14 20:26:23 jeg husker vi som børn under 2 verdenskrig jævntlig fik flødelsgrød - og det smagte os udmærket - jeg husker kun det posetivt og det smagte os godt, Jeg er en førkrigs - modet 1937. PALLE NIELSEN - 2018-10-01 16:56:03 Kan huske denne grød fra barndommen dejlig lind og jeg tror vi fik mere grød dengang end der bliver serveret idag for ungdommen sørgeligt men sandt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne