Rismelsgrød
Hovedingrediens : Mel - Rismel Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring.
Jævningen tilsættes.
Koges i 10 minutter.
Saltes ved anretningen |
|
Opskriften er vist 71401 gange,
og udskrevet 598 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Finn Stendevad - 2022-01-15 17:28:18 Bare alle tiders , afkølet fra dagen i forvejen, i hyldebærsuppe, f.eks. fra MOU. hanne - 2021-09-21 18:39:29 jeg plejer bare at komme det hele i en gryde, og røre godt, fra det koger er det færdit på ca 5 min kristian lauridsen - 2021-09-13 07:28:04 har lige lavet en potion det er mega godt Anni - 2005-01-01 01:01:01 Bruger man den til hyldebærsuppe, piskes et æg i grøden og rasp tilsættes. Det smager himmelsk Sif - 2005-01-01 01:01:01 super god med rosiner Niels Jermiin Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Den er god at putte i hyldebærsuppe! Så skal den være godt afkølet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne