Rismelsgrød

Rismelsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Mel - Rismel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Rismelsgrød, billede 4 Rismelsgrød, billede 1 Rismelsgrød, billede 2 Rismelsgrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Rismel
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Melet udrøres i lidt af mælken, resten bringes i kog under omrøring. Jævningen tilsættes. Koges i 10 minutter.

Saltes ved anretningen





karakterer:
Opskriften er vist 71262 gange,
og udskrevet 598 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4518 (1075 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 1127 gram
Vægt pr. Pers. 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 400 KJ (95 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 12.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-01-15 17:28:18
Bare alle tiders , afkølet fra dagen i forvejen, i hyldebærsuppe, f.eks. fra MOU.

  -   2021-09-21 18:39:29
jeg plejer bare at komme det hele i en gryde, og røre godt, fra det koger er det færdit på ca 5 min

  -   2021-09-13 07:28:04
har lige lavet en potion det er mega godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Bruger man den til hyldebærsuppe, piskes et æg i grøden og rasp tilsættes. Det smager himmelsk

  -   2005-01-01 01:01:01
super god med rosiner

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er god at putte i hyldebærsuppe! Så skal den være godt afkølet.