Mannagrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Mannagryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Grynene udrøres i lidt af mælken, resten af denne bringes i kog ved jævn varme under omrøring.
Jævningen tilsættes.
Kogningen fortsættes under tætsluttende låg ca ½ time, mens der jævnlig røres heri.
Saltes ved anretningen. Serveres med frugtmos/syltetøj og/eller kanelsukker |
|
Opskriften er vist 181384 gange,
og udskrevet 1406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (73 stemmer) |
|
Kommentarer Ute Liesel Ritter Jørgensen - 2019-10-03 15:22:45 Hvor køber i mannagryn ? anonym - 2014-06-03 18:04:19 kan man lage mannagrød av mannablade ? anonym - 2011-10-01 22:27:41 hvis man laver den i mikroovnen er det meget meget vigtigt at røre rundt i det både før og undervejs - ellers kommer der masser af klumper i! Maia - 2011-05-20 22:39:40 Proevede at lave groeden i mikroboelgeovnen, som beskrevet nedenfor - det virkede overhovedet ikke!!! Efter 2 minutter var den blevet til een stor uspiselig klump :( Frk Evigglad - 2009-09-15 01:50:29 Smag mannagrød med kirsebærsauce eler solbærsyltetøj. Uhmmm.. Dét smager osse godt koldt. Fx anrettet i protionsglas, skiftevis lag på lag. Linda - 2007-02-14 11:11:32 Hvis man kun vil lave manngrød til 1 person og gerne vil have at det skal gå hurtigere med tilberedning,så kom 4dl. mælk og ca. 1 dl. gryn i en dyb tallerken. Tilføj lidt salt og giv grøden 5-7 min. i mikroovnenn på højeste effekt! HUSK at rør rundt i grøden af og til - ellers koger det over! Renate - 2007-02-09 21:03:09 Her serveres den afkølet og i "klatter" i en rygende varm "hyldebærsuppe", der blot er stærk saft , der har fået et opkog. Mums... louise - 2006-12-15 15:38:57 smager rigtigt godt og hele min familie kan godt lide det Majbrith - 2005-01-01 01:01:01 Bedre end alm. risengrød. Ikke så mange klumper... God til små børn! Louise - 2005-01-01 01:01:01 smager også lidt som risengrød, med kanel, sukker og en smørklat;) christel - 2005-01-01 01:01:01 prøv med lidt rørsukker, kanel og en lille skefuld æblemos ovenpå, det er guf.... christine - 2005-01-01 01:01:01 super nem og go opskrift. dog behøver grøden ikke koge mere end et par minutter under omrøring før den er førdig.. mig - 2005-01-01 01:01:01 mem at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne