Byggrynsgrød
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Byggryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Mælken bringes i kog ved jævn varme og under omrøring.
Gryderne hældes ligeledes under omrøring heri, og grøden koges nu ca 1 time under tætsluttende låg, mens der jævnligt røres heri.
Saltes ved anretningen. |
|
Opskriften er vist 30750 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2010-10-30 12:45:38 jeg skifter mælk ud med vand da jeg slet ikke kan lide det med mælk også tilsætter jeg æbler. spiser med smør klat og kanel el. sirup.Har en mand DER ER MEGET GLAD FOR GRØD. så han så helst grød på menyen mindst en gang gerne to gange om ugen. denne er en af hans foretrukne. Lotte tommy mikkelsen - 2010-03-10 16:04:16 hvad med i micro kan man det ? Lisbeth. - 2009-07-20 21:29:20 Byggrynsgrød serveres med sirup. Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 Kan serveres ligesom risengrød - med kanelsukker og smør, det er rigtig godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne