Risgrød

Risgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Risgrød, billede 4 Risgrød, billede 1 Risgrød, billede 2 Risgrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
250 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Grynene skylles i koldt vand. Mælken bringes i kog ved jævn varme og under omrøring. De skyllede gryn hældes i under stadig omrøring og grøden koges nu ca. 1 time ved meget svag varme under tætsluttende låg, mens der jævnlig røres heri.
Saltes ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 47441 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9040 (2152 kcal)
KJ pr. Pers. 1506 (358 kcal)
Vægt ialt 2254 gram
Vægt pr. Pers. 375 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 401 KJ (95 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu