Fyldig kærnemælkskage

Fyldig kærnemælkskage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
  Fyld:
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
50 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Begynd med fyldet:
Skræl æblerne og skær dem i terninger. Hak nøddekernerne. Bland æbler, nødder og rosiner med melet.

Rør smør godt med farin og kanel. Rør æggene i, et ad gangen. Bland mel med natron og rør det forsigtigt i skiftevis med kærnemælk. Vend fyldet i. Kom dejen i en bradepande ca 20x30 cm.

Bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175 grader 40-45 minutter. Skær kagen i firkanter, når den er kold.





karakterer:
Opskriften er vist 23750 gange,
og udskrevet 578 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15948 (3797 kcal)
KJ pr. Portion 15948 (3797 kcal)
Vægt ialt 1182 gram
Vægt pr. Portion 1182 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1348 KJ (321 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 17.7 gram
Kulhydrat 37.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu